mandag 21. mai 2012

Innkjøpsliste til babyen

Nå har jeg jo fått handlet en del til lille snuppa i magen, men mangler fortsatt noe. Greit å begynne å sjekke ut på lista ;) Det som er uthevet mangler jeg!

 • SPRINKELSENG - fra, Ikea Sundvik
 • STELLEBORD - fra Ikea, Sundvik
 • VOGN - Emmaljunga Edgde Duo Black/Red
 • BILSETE/BASE - Maxi Cosi Cabriofix med Isofix base (brukt fra familien)
 • KLÆR
  ( ikke helt oversikten enda men fått handlet en del, bodyer, bukser, pysjer, luer i fleng, sokker etc.)
 • SENGETØY
 • DYNER
 • BLEIER ( fått noen og fått i gratis pakkene)
 • BADEBALJE - fra Ikea
 • VOGNTEPPER- har jeg heklet selv 2 stk. + 1 strikket fra svigermor :)
 • KLUTER - fra Princess

3 kommentarer:

 1. Ser jeg er glad dette er mitt 3. barn så slipper stresset med å kjøpe inn så mye ;P
  ..men så er det første jenta så har blitt sydd litt 'jenteklær' da ;) må få mannen til å hente ned noen babyklær fra mørkloftet idag så får jeg begynt å vaska de minste klærne hvertfall! :) husk at man får MYE også! og kanskje har dere noen å arve fra?
  Jeg fikk 3svartsekker med babyklær fra ei venninne av min mor, før jeg viste hva førstemann ble + at tanta mi har en sønn som er 1år eldre enn min første og der arver vi masse! Kjempe kjekt! Og med shopohollikere i slekta blir klesskapene fulle ;P

  16dager igjen til jenta her skal ut nå (har jeg bestemt, så får vi se hvem som er mest sta her), så skal skrive meg lister over alt som må gjøres før hun kommer :) mannen skal også få ei lita liste ;)

  SvarSlett
 2. Hihi, ja det er mye som må kjøpes inn når man venter 1 barnet, men det er jo så koselig også da. Har ikke handla mye klær, bare basis så vi har til de første dagene :) Butikken er jo åpen etter man har født også ;) 16 dager, det er jo snart det joo :) Her skal hun kommr 26. juli, håper jeg slipper å gå på overtid bare. Masse lykke til med fødselen og tide som kommer :) Hadde vært hyggelig om du hadde lagt igjen en hilsen når tulla har ankommet verden :)

  SvarSlett
 3. Har ul-termin 16.juni, men både jordmora og jeg er enige om at mens-termin 7.juni passer mye bedre! Jordmora er spent på om jeg klarer å komme meg til sykehuset også (over 2timer med bil)..håper på sea-kingen denne gangen også jeg da, hadde vært fint å fått en tur med den om jordmora mener det er forsvarlig...ellers blir det nok på jordmor-kontoret e.l ;P tiden vil vise, har hatt to raske fødsler før + at de sier jeg har 'perfekt fødekropp'! Så er det vist veldig vanskelig å si når det er 3.gangsfødende...men tar det som det kommer :)

  Det skal sies at jeg har fått forbud mot å få 16. av min mor og bror, siden han blir 8år den dagen og vil ha bursdagen sin ifred ;P
  Tenkte å få 6.juni, 6+6=12/06.06.2012 du ser mønsteret? Nr.2 her har 3+7=10 (03.07.2010) og nr.1 var ikke planlakt så han har jeg ikke noe huskeregel på :P
  Mannen har tatt ned bilstolen, de minste babyklærne og vognbaggen fra mørkloftet nå, så er jeg spent på om bilstolen får plass mellom de to vi allerede har i bilen...ellers vet jeg om en som får det travelt med å finne ny bil!

  Men nå kjenner jeg pica'en melder seg..nå som i forrige svangerskap er jeg blitt heeeelt hekta på saft-is!..veldig greit at jeg bare har sommerbarn og gå høygravid når det er is-sesong ;)

  SvarSlett