søndag 27. mai 2012

Mer Buzzadortesting av Vanish!

Jeg er buzzador! Men hva er en Buzzador?
Som Buzzador får du muligheten til å prøve og påvirke nye produkter og tjenester sammen med vennene dine, før de kommer på markedet.
Som Buzzador sprer du informasjon om produktet til venner og familie, ansikt til ansikt, via bloggen din, Facebook, Twitter eller andre forum og kanaler du er koblet til, og deretter rapporterer du om dine erfaringer av kampanjen og produktet på våre nettsider.
 
 Nå har jeg testet Vanish crystal white på et laken som skal være i en babyvugge jeg har fått låne.
Det var noen gule flekker på den, så da passet det jo perfekt å teste på denne.
 
 
 
FØR:

Testa først med Vanish Gel rett i maskinen, men da ble ikke flekkene helt borte.
Da jeg skulle stryke det skjedde dette:
Det kom masse rustflekker fra strykejernet...æææææ, tenkte jeg. Hva gjør jeg nå likosm. Leste litt på boksen med Vanish powder, og bestemte meg for å prøve å bløtlegge. Blanda vann og pulver i en bøtte og putta lakenet oppi. Der fikk det ligge en liten stund. Så tok jeg det opp og vasket det i maskinen igjen...og vips så var alle flekker borte vekk :) WOW!

Var så usikker på dette med Vanish produktene, men jeg blir postitivt overrassket gang på gang.
De flekkene satt jo rimelig hardt, så det var nok nødvendig med en bløtlegging :)

ETTER:

Veldig fornøyd med produktet og kommer til å fortsette å bruke det fremover :)

Jeg har også brukt det på arbeidsklærne til samboeren min som er snekker. Og de har aldri vært så rene før :) Lukter godt gjør det også. Har også testa ut denne exstra hygiene varianten.
Får jo ikke testet ut om det fjerner bakterier, men rent ble det i allefall :)


2 kommentarer:

 1. Har noen hvit skjorter som ikke er 100% hvite lengre etter 17.mai og is-spising osv her...må vel prøve å legge i blødt ;) Har vanish, men trodde det var får å ha i maskina jeg...?

  SvarSlett
 2. Dette er hva som står på etiketten :) Funka ikke å ta det rett i maskinen på de flekkene jeg hadde her, men det funka etter bløtlegging. Ingen flekker å se :) Skal du vaske ull, lin eller silke bruk Gel og ikke powder ;)

  Bløtlegging (for vanskelige og inntørkede flekker) Får frem det hvite igjen!
  1/2 skje helt oppløst i 4 liter varmt vann (maks. 40°C). I tilfellet av veldig lette flekker bruker du en 1/4 skje. For best resultat bløtlegg i 6 timer, men ikke mer enn 12 timer. Etter bløtgjøring vaskes eller skylles tøyet grundig. Også effektiv for å få det hvite tilbake i eldre klesplagg. For beste resultat på tøffe flekker skrubbes før skylling.
  Bruk
  Må IKKE brukes på ull, lin, silke eller skinn. Må ikke brukes på behandlede overflater - f.eks. tre, metall o.l.

  SvarSlett